diumenge, 17 d’octubre del 2010

Descripció

Sempre recordaré el dia que la vaig conèixer a l'aula de música, amb aquell caràcter que la fa ésser única.Ella es considera normal, amb uns ulls normals, una estatura normal i un cabell i somriure normal. La veritat però és que cada part del seu cos és únic i irrepetible.

Té unes faccions exòtiques i molt orientals, de pell de tonalitat daurada. Uns ulls marrons petits però amb mirada penetrant. Unes galtes esponjoses, esvelta, el seu cabell és ondulat, marró i de mitja melena, un somriure "profident" on es poden veure aquelles dents més blanques que la neu i que aconsegueix treure't un somriure. Sota dels seus llavis esponjosos s'aprecia una piga, i totes aquestes característiques fan d'ella una noia amb bona presencia.

Ella és amable, simpàtica, alegre, extrovertida, interessant i té una veu fina que li dóna personalitat, amb la qual expressa irònicament allò que sent. Intel·ligent, somniadora, animada, lluitadora i proactiva, és a dir, una noia madura i natural la qual no necessita aparentar.

Necessiteu una pista més?

Doncs li encanta la natació!

CAROLINA MAYORAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada