dijous, 16 de setembre del 2010

Apunts GTIC

Què s’ha de fer per ficar el corrector Firefox al bloc?

S’ha  d’anar a eines-->complements-->aconsegueix complements-->navega per tots els complements. Una vegada aquí tens diversos complements que et poden servir de gran ajuda tant per a Microsoft com per al Mac. En aquest cas "clicaries" a diccionaris i set descarregaria.
Aquest semestre farem servir diversos programes com el GIMP per editar imatges o el AUDACITY per poder editar el so o millor dit les ones del so.
També és important saber que en VLC ja porta els "codecs" inclosos i que no cal que te’ls descarreguis un per un.
Per a poder treballar bé ens hauríem de descarregar l'aplicació de la barra de "Google", anant a aquesta mateixa pàgina i “clicar” a la lupa.

Alguna vegada heu perdut un arxiu o bé heu copiat una versió més antiga per fer "copiar" i "enganxar"?

Els arxius han de romandre a un lloc diferent i segur i mai COPIAR. Si per algun cas els portes a un "pendrive" sempre els has de codificar i per això hi han diferents aplicacions(softonic.com i la paraula clau: encriptar).
Però el millor que es pot fer és guardar-los en un espai virtual amb el programa dropbox.com amb el qual es crea una carpeta a l’escriptori.
Una eina per poder compartir els favorits és el delicious.
I l’últim concepte que hem treballat avui a classe es el RSS. Per a poder llegir el RSS es necessita un lector d’aquest i així poder accedir a qualsevol tipus de noticia més fàcilment google.com/ig

Més informació a:
http://gestioinformacio.blogspot.com/2010/09/treball-collaboratiu-amb-tic.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada