diumenge, 9 de gener del 2011

Windows live movie maker

Aquest és un programa amb el qual pots editar vídeos i deixar anar la teva imaginació, insertant efectes visuals i animacions.
Per començar has d'anar a la pestanya "principal" i importa el vídeo on posa agregar vídeos y fotos, t'envia al teu equip i des de aqui selecciones el que desitjes.

Un cop tens el vídeo pots començar a editar-lo i per aixó necessites anar a "herramientas de vídeo" i seleccionar el punto inicial i el punto final.

Després de tenir montats els vídeos pots afegir-hi una música a partir del programa jamendo per exemple i vas a la pestanya "principal" i agregar música
Amb aquest música pots fer el mateix prosediment "herramientas de música" i recortar.

Tot vídeo a de tenir el seu títul i subtítuls i aixó és possible anant de nou a la pestanya "principal" i seleccionant la opció de título.

Després de tots aquests pasos i per poder fer més visual el vídeo, faltan les animacions i els efectes visuals que es poden fer mitjançant la opció de animación y efec.visuales.

Quan ja has finalitzat tots els procediments només et queda anar de nou a la pestanya "inicio" i seleccionar guardar proyecto i consecutivament guardar película.

ARA PODEU PROVAR-HO VOSALTRES MATEIXOS.




Per més informació entra
                              Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada